Езикова ваканция

Сугестопедични обучения по чужд език по време на почивка

Защо да губим време от натовареното Ви ежедневие, като вместо това можем да комбинираме полезното с приятното. Наградете своята езикова по Английски, Немски, Френски, Руски, Турски, Испански, Италиански, Японски, Китайски или Арабски език с квалифицираните преподаватели на Astoria Group. Вашият преподавател ще бъде с Вас до басейна, в кухнята, по време на еко разходка и неусетно ще премахне езиковата бариера.

Учебен център „Асториа Груп извършва обучение както на възрастни, така и на деца и ученици, по метода „Сугестопедия“. Курсовете по метода на Сугестопедията са признати от ЮНЕСКО за една от най-ефективните и иновативни системи за обучение още през 1978 година. Методът „Сугестопедия“ е комбинация между педагогиката, психологията и изкуствата – музика, танц, картини. Създател на метода е  проф. Д-р Георги Лозанов, като в периода 1966-1991 е непрестанно доусъвършенствана в ръководения от него научно-изследователски институт по сугестология.

Всички курсове се провеждат в три възможни форми групово обучение, индивидуална форма или комбиниран курс. Можете да заявите Вашето желание за обучение чрез контактна форма или на посочените телефони.

Сугестопедичният метод е най-добре развит при ученето на чужди езици и в началната училищна педагогика и намира разпространение в цял свят. При сугестопедичното обучение знанията се усвояват:

💡 по лек и спонтанен начин, чрез богат набор от техники за визуализация, развиване и подобряване на паметта

💡 с помощта на изкуството и естетиката, чрез интерактивни упражнения, музика, игри и танци, водещи до засилване на концентрацията и спомагащи развитието на активния речников запас на обучаемия.

💡 чрез приятелска атмосфера на уют и безстресова концентрация, задействайки активиране на дългосрочната памет на курсиста

✔️ Изучаването на език по метода сугестопедия е подходящо за всички, които отдавна търсят успешна форма за разговорен курс.

✔️ Уроците по чужд език към „Езиков Център Асториа Груп“ не са уроци, те са вълнуващо преживяване, което оставя трайно усвоени знания и умения за пълноценно и уверено общуване.

✔️ Сугестопедичните курсове по чужд език при нас са адаптирани към конкретните нужди на хората. Групите се водят от високо квалифицирани преподаватели, които ви помагат  да разгърнете потенциала си за учене чрез ролеви ситуации, увлекателни истории, песни, игри и концертни сеанси. Те са изключителна възможност да научите езика докато се забавлявате.

✔️ Изучаването по метода сугестопедия стимулира комуникацията на чуждия език и ни дава шанс да споделяме идеи с хора от цял свят.

✔️ Курсове по Английски, Немски, Френски, Руски, Турски, Испански, Италиански, Японски, Китайски или Арабски език за възрастни и деца са шанс да преодолеете езиковата бариера и да използвате с лекота езика

Комбинирайте полезното с приятната ваканция и спестете време и пари с Astoria’s Holiday Houses.

Остави коментар