Семейни почивки

Ежедневието на всеки един от нас е изпълнено с  непрекъснато търсене на баланс между работата, семейството и желанието ни да се наспим пълноценно. За съжаление в денонощие, което се състои само от 24 часа не винаги времето стига за всичко. Поради тази причина, всички чакаме с нетърпение дните от лятната отпуска, уикендите или зимните празници, за да се отдадем на заслужена почивка.

Насладете се на спокойствие, тишина, зеленина и комфорт, необходими за една пълноценна почивка.

Предлагаме на Ваше разположение къща “Горска Панорама“, с възможност за настаняване до 9 госта и къща “Орлово Гнездо” с възможност за настаняване до 12 госта. Всяка къща предлага кухненско и санитарно помещение към три спални. По желание се избира вид отопление – твърдо гориво (камина) или климатик.

Първи етаж на къщите разполагат с кът за хранене, кухня, оборудвана с всичко необходимо за любители- кулинари, обособен кът с мека мебел за почивка и релакс.

Всяка стая е оборудвана с двойно легло, телевизор, гардероб, нощни шкафчета. Осигурен безплатен Wi-Fi, самостоятелна кухня и баня към три стаи. По желание се добавя единично легло за трети възрастен или бебешко креватче. Към вилата има и перално помещение.

На верандата и зоните за отдих в дворното пространство, гостите могат да се насладят на красив цветно-зелен пейзаж, пиейки сутрешното си кафе.

През деня се потопете в зелената приказка, събирайки тен на удобните шезлонги около басейна, а вечерта под лунна светлина ще се насладите на открита спа зона, оборувана със сауна и джакузи.

Вечерите са незабравими също около барбекюто, където може да си изпечете вкусна вечеря, наслаждавайки се на песента на щурците.

За най-малките гости сме осигурили детски кът, басейн за щури забавления и игрище за футбол, бадминтон и волейбол с приятели.

Остави коментар